Hlavní obsah

Šlágrem týdne zápas Baníku na Spartě, finišuje MS formule 1

Tento týden přináší několik zajímavých sportovních událostí. Jednou z nejzajímavějších je sobotní zápas fotbalistů Ostravy na Spartě. Vedle Gambrinus ligy pokračuje i nejvyšší hokejová soutěž, drama přes již rozhodnutý boj o titul mistra světa slibuje nedělní závod formulí v Abu Zabí.

Článek

V pondělí můžete vsázet na dohrávku Gambrinus ligy, ve 12. kole pražská Slavia hostí Olomouc. Hraje se 14. kolo první hokejové ligy.

V úterý v odvetě 4. kola Ondrášovka Cupu Ostrava přivítá fotbalisty Příbrami. V dohrávce 16. kola extraligy hokejisté Karlových Varů změří síly s Pardubicemi. Pokračují i evropské hokejové ligy.

Ve středu se hrají další odvety Ondrášovka Cupu, pokračují tenisové turnaje v Lyonu, Dauhá, Vídni a Petrohradu. Na ligový fotbal půjdou fanoušci v Itálii a Francii.

Ve čtvrtek hokejisté Mladé Boleslavi hostí v předehrávce 21. kola extraligy Litvínov, milánský Inter přivítá v 10. kole Serie A Palermo. Po letní přestávce se opět rozeběhla basketbalová NBA.

V pátek se hraje 14. kolo hokejové extraligy, dvěma duely pokračuje druhá nejvyšší fotbalová soutěž. V předehrávce 11. kola bundesligy změří síly Dortmund s Herthou Berlín.

V sobotu jsou na programu tři zápasy Gambrinus ligy, Sparta hostí ostravský Baník. Mistrovská Slavie zavítá do Příbrami. Premier League čeká londýnské derby mezi Arsenalem a Tottenhamem.

V neděli se v Abú Zabí jede 17. závod mistrovství světa formule 1. Pět duelů budou sledovat fanoušci fotbalové Gambrinus ligy. Již 22. kolem se ke své polovině blíží hokejová extraliga.

Reklama