Hlavní obsah

LIVE SÁZKY: Bitvy na ruském a německém ledě!

Okamžitá reakce na góly i ubíhající minuty. Atraktivní změny kursů. Mnoho různých příležitostí ke každému střetnutí. Vášeň v přímém přenosu. To jsou Live sázky bez manipulačního poplatku!

Foto: http://www.khl.ru

Josef Vašíček v dresu Jaroslavle

Článek

Začíná boj o Gagarinův pohár!

Výzvou pro dnešní večer jsou tvrdé hokejové střety. Hráči Kazaně a Jaroslavle se od 17:00 hodin začnou přetahovat o premiérový titul v Kontinentální hokejové lize. Lokomotiv Jaroslavl s Josefem Vašíčkem a Zbyňkem Irglem v semifinále přejel Magnitogorsk 4:1 na zápasy. Zálusk na Gagarinův pohár má i AK Bars, který vyřadil Dynamo Moskva vedené Vladimírem Vůjtkem v šestizápasové sérii. Na zápas si pochopitelně můžete vsadit i „klasicky“, bookmakeři Tipsportu favorizují domácí celek (2 – 1,35 – 4,15 – 1,64 – 2,7). Oba soupeři se v KHL utkali loni v listopadu a ve vyrovnaných zápasech byla vždy úspěšnější Kazaň. Doma vyhrála 4:3 v prodloužení, v Jaroslavli zvítězila „fotbalově“ 1:0.

Na řadě jsou škorpioni!

V 19:30 hodin bude připraven vyžehlený led v německém Hannoveru. Domácí Scorpions ve třetím utkání semifinále play off zkříží hokejky s týmem DEG Metro Stars z Düsseldorfu. Stav série je vyrovnaný, Hannover první utkání doma vyhrál 5:2, v Düsseldorfu však podlehl 2:4. Také ve dvou zápasech základní části vždy zvítězil domácí celek. Podle bookmakerů dnes tradice zůstane neporušena (1,85 – 1,29 – 4,2 – 1,75 – 3,01). Vyzkoušejte všechny tipérské možnosti!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.