Hlavní obsah

Olomouc by doma neměla ztratit čtyřgólový náskok

Nečekaně hladce vyhráli fotbalisté Olomouci v prvním utkání 3. předkola Evropské ligy na hřišti Aberdeenu. Ve Skotsku svěřenci trenéra Psotky zvítězili 5:1 a čtvrteční odveta by tak měla být už jen poklidným pohlídáním postupu.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Daniel Rossi z Olomouce (vlevo) se raduje s Rudolfem Otepkou z branky - ilustrační foto.

Článek

Hanáci ve Skotsku překvapili a domácí zaskočili pětigólovou kanonádou. Přitom po hodině hry bylo skóre 1:1. Pak se trefil Bajer, po chvíli zvýšil Petr a v poslední sedmiminutovce dorazili zlomený Aberdeen Ordoš a Hořava.

Skotové se nevzdávají, přestože trenér McGhee neočekává vítězství, zaručující postup. Přesto se ostrovní celek chce porvat o dobrý výsledek. McGhee nejspíše nebude moci nasadit zraněného Diamonda.

Olomouc má nabitý program, během dvou týdnu odehraje pátý duel. V lize ale ještě neinkasovala, po výhře 2:0 na půdě Bohemians Praha remizovala s Ostravou.

Na vítězství Olomouce si můžete vsadit v kursu 1,5, na výhru Aberdeenu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,5. pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,8.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.