Hlavní obsah

Remízové krále Bayern a Mohuč čeká v bundeslize vzájemný duel

Zajímavou podívanou slibuje sobotní utkání třetího kola bundesligy mezi fotbalisty Mohuče a mnichovského Bayernu. Oba celky se mohou pyšnit unikátní bilancí – v obou zápasech jako jediné v lize remizovaly. O gól více vstřelila Mohuč, je tak nad bavorským velkoklubem.

Foto: Michael Dalder, Reuters

Trenér Bayernu Mnichov Luis van Gaal

Článek

Bayern má jako tradičně nejvyšší cíle a nový trenér van Gaal by uvítal tříbodový zisk. S remízou v Hoffenheimu může být ještě spokojený, ztracené dva body proti Brémám mohou Bayern mrzet. Navíc remízu zachraňovala až v 72. minutě letní posila Gomez.

Tak málo bodů (2) v úvodních kolech získal Bayern naposledy před deseti lety (1). Na branku mnichovského celku šly v obou zápasech pouhé dvě střely, obě ale skončily za zády gólmana Rensinga.

Mohuč odstartovala jako nováček nový ročník remízou 2:2 s Leverkusenem, když vyrovnával v 81. minutě domácí Gunkel. Ve druhém kole pak FSV hrálo 1:1 v Hannoveru, jehož jediný gól vstřelil z penalty český reprezentant Jiří Štajner.

V bundeslize se oba celky utkaly šestkrát, z toho pětkrát zvítězil Bayern. Mohuč se mohla radovat z jediné remízy. Naposledy se v lize soupeři střetli v sezóně 2006/07. Na podzim si Bayern odvezl z Mohuče výhru 4:0, na jaře pak deklasoval soupeře 5:2.

Na vítězství Mohuče si můžete vsadit v kursu 6,3, na výhru Bayernu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,45. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,8.

Reklama