Hlavní obsah

FC Janov ve šlágru italské ligy hostí Juventus

Šlágrem pátého kola italské nejvyšší soutěže je čtvrteční duel fotbalistů FC Janov proti Juventusu Turín. Domácí v minulém kole prohráli 1:3 v Chievu a přišli o první místo v tabulce. Juventus je zatím stoprocentní a společně s dalším janovským celkem – Sampdorií – je v čele.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Vincenzovi Iaquintovi (vpravo) gratuluje k brance jeho spoluhráč z Juventusu Nicola Legrottaglie.

Článek

FC Janov minulý čtvrtek doma bez potíží v Evropské lize porazil pražskou Slavii, euforii po vynikajícím startu soutěže a třech vítězstvích zchladilo Chievo. Tým z Verony dvakrát skóroval během prvních sedmi minut, hosté snížili díky penaltě Floccariho, ale v 77. minutě uzavřel skóre Pellisiero.

Juventus v minulém kole porazil 2:0 Livorno, góly stříleli Iaquinta a Marchisio. Český obránce Zdeněk Grygera je zraněný a nebyl ani na lavičce.

V minulé sezóně Juventus doma zvítězil 4:1, jarní odvetu ovšem vyhrál 3:2 Janov.

Na vítězství FC Janov si můžete vsadit v kursu 3,02, na výhru Juventusu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.