Hlavní obsah

Pražská „S“ se zoufale snaží udržet v popředí, šanci má jen vítěz derby

Před sezónou byli jako tradičně tipováni za favority. Pražští rivalové Slavia a Sparta však zaostávají za očekáváním a pohybují se jen ve středu tabulky. V pátečním 30. kole extraligy hokejisté Slavie přivítají Spartu a jen tříbodové vítězství jednomu z týmů zaručí kontakt se špičkou tabulky. Sparta má Slavii co vracet, prohrála obě letošní derby.

Článek

Slavia podává nevyrovnané výkony. Naposledy doma prohrála se slabým Litvínovem 3:5, třemi góly ji srazil útočník Viktor Hübl. Tři body svěřenci trenéra Růžičky nezískali již téměř dva měsíce.

Sparta v úterý prohrála s Pardubicemi 2:3 po samostatných nájezdech, rozhodující proměnil Pivko. Domácím nepomohly ani trefy zkušených útočníků Tona a Ručinského. Holešovickému celku pomohla výměna trenérů, pod dvojicí Volek – Holaň se sparťané vítěznou sérií dotáhli do horních pater tabulky.

Ve 4. kole Slavia o výhře v derby rozhodla už v první třetině, kterou vyhrála 3:0. Sparta už jen v závěrečném dějství za stavu 0:4 korigovala trefami Tona a Broše. I ve druhé čtvrtině se radovali sešívaní, kteří na Spartě uhájili těsně vedení 3:2. Vítězný gól si připsal Havel.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 2,3, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,38. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,9.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.