Hlavní obsah

Vršovičtí Klokani startují Tipsport ligu, v derby změří síly s Duklou

Ve čtvrtek startuje zimní fotbalová Tipsport liga a jako tradičně v ní nechybí populární pražský klub Bohemians 1905. Vršovičtí Klokani turnaj zahájí pražský derby proti druholigové Dukle. Hraje se v šesti skupinách po čtyřech týmech, bohaté je i zahraniční zastoupení.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Radost fotbalistů Bohemians 1905- ilustrační foto

Článek

Klokani se s podzimní části rozloučili porážkou 0:2 se Spartou, předtím vyhráli důležité duely na Kladně a proti Příbrami. V tabulce jsou svěřenci trenéra Hoftycha na jedenácté příčce s šestibodovým náskokem na patnácté Kladno. Z hostování se vrátili Bálek, Kotyza a Moravec, s týmem se připravuje i defenzivní záložník Amadou Cissé. Ten by měl do Ďolíčku zamířit ze Slavie. Naopak zpět do Mladé Boleslavi zamířil hostujícího Tomáš Hrdlička.

Dukla v zimní přestávce přišla o kanonýra Luďka Zelenku, který ukončil kariéru. Nový trenér Luboš Kozel, který v polovině prosince nahradil Güntera Bittengela, má tým posunout z jedenácté příčky. Dukla v podzimní části druhé ligy šest zápasů vyhrála a osm prohrála, dvakrát odcházela z hřiště po nerozhodném výsledku. Po mizerném říjnu, kdy Dukla v pěti utkáních získala jediný bod, pražský celek v listopadu vyhrál v Jihlavě 4:3 a doma porazil lídra z Ústí nad Labem 3:2.

Na vítězství Bohemians 1905 si můžete vsadit v kursu 2,05, na výhru Dukly vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,2. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Reklama