Hlavní obsah

Bayern má další šanci jít do čela bundesligy, Wolfsburg s novým koučem chce opět okrást favorita

Šanci sebrat body dalšímu aspirantovi na titul mají fotbalisté Wolfsburgu. Loňský mistr, který se v probíhajícím ročníku trápí a nedávno propustil trenéra Veha, je v tabulce až jedenáctý. V sobotu navíc hostí favorizovaný Bayern. Mnichované by rádi poskočili do čela bundesligy, ale musejí ve Wolfsburgu vyhrát a zároveň doufat v zaváhání Leverkusenu v Bochumi.

Foto: Ralph Orlowski, Reuters

Fotbalisté Bayernu Mnichov se radují z branky.

Článek

Wolfsburg po sérii mizerných výkonů a domácí porážce s Kolínem nad Rýnem 2:3 propustil koncem ledna trenéra Armina Veha. Následující zápas mistr zabral a z hřiště favorizovaného Hamburku si odvezl bod za remízu 1:1. Nyní mají „Vlci“ další šanci okrást jednoho z aspirantů na titul.

Bayern je ale ve velké pohodě. Naposledy porazil 3:0 Mohuč, navíc se do hry pomalu vrací francouzská hvězda Ribéry. Bayern vyhrál na jaře všechny tři zápasy, porazil Hoffenheim a zvítězil i v Brémách.

Na podzim Bayern doma zvítězil nad Vlky jasně 3:0. Skóre otevřel ve 27. minutě Goméz, ve druhém poločase se dvakrát trefila tehdy čerstvá posila Robben. Ale pozor! Ve Wolfsburgu nedokázal Bayern v posledních čtyřech utkáních zvítězit, před rokem si odvezl debakl 1:5. Po dvou gólech tenkrát vstřelili Grafite a Džeko.

Na vítězství Wolfsburgu si můžete vsadit v kursu 4,55, na výhru Bayernu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,73. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,76.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama