Hlavní obsah

Strýcová se v Indian Wells pokusí zaskočit favorizovanou Clijstersovou

Ten zápas by měl být pro Kim Clijstersovou jasnou záležitostí. Alespoň podle bookmakerů Tipsportu by Belgičanka neměla mít v Indian Wells potíže s českou reprezentantkou Barborou Záhlavovou-Strýcovou. Někdejší světová jednička Clijstersová pokračuje v úspěšném návratu po mateřské dovolené.

Foto: David Grey, Reuters

Belgická tenistka Kim Clijstersová

Článek

Šestadvacetiletá Clijstersová měla v prvním kole volný los, sezónu zahájila vítězstvím na podniku v Brisbane. Na Australian Open postoupila rodačka z Bree do třetího kola, kde ji vyřadil Ruska Petrovová. V žebříčku WTA je Clijstersová sedmnáctá.

Záhlavová-Strýcová v prvním kole vyřadila Němku Petkovicovou po setech 6:3 a 6:3, nyní je čeká tvrdší oříšek. Letos plzeňská rodačka ještě ani jednou neprošla přes druhé kolo a i v sobotu to bude mít těžké. S krajankou Ivetou Benešovou se jí daří ve čtyřhře, letos vyhrály turnaje v Paříži a Monterrey. V žebříčku WTA je Záhlavová-Strýcová na 72. místě.

Obě tenistky se v kariéře ještě neutkaly. Vítězka námi vybraného zápasu nastoupí proti lepší z dvojice Klejbanovová (23-Rusko) – Pironkovová (Bulharsko).

Na vítězství Clijstersové si můžete vsadit v kursu 1,05, na výhru Strýcové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,5.

Reklama