Hlavní obsah

Ostrava i Slavia hodlají ve šlágru kola získat první vítězství

Remízou odstartovali nový ročník Gambrinus ligy dva její favorité. Ostrava hrála v Příbrami bez branek, Slavia nedokázala porazit Bohemians 1905. Nyní se oba ambiciózní celky utkají v taháku druhého kola nejvyšší tuzemské soutěže.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Trenér Slavie Karel Jarolím

Článek

Ostrava v prvním kole nedokázala vstřelit gól průměrné Příbrami, v týdnu byla neúspěšná i v odvetě předkola Evropské ligy proti WIT Georgia Tbilisi. Bezbranková remíza postup nezhatila, první duel Baník totiž vyhrál jasně 6:0. Trenér Koubek ve čtvrtek šetřil většinu opor.

Slavia sezónu zahájila vršovickým derby proti Bohemians 1905, kteří byli vedení jako domácí. Od letošní sezóny se oba celky dělí o stadión v Edenu. Proti tomu protestují fanoušci obou týmů. Slavia proti Klokanům rychle prohrávala, už v první minutě se prosadil Bartek. Po čtvrthodině ale srovnala nová posila sešívaných Karol Kisel, slávisté přes půlhodinovou přesilovku vítězný gól vstřelit nedokázali.

Slavii se v Ostravě daří, od roku 200 tam sedmkrát vyhrála. Jen letos na jaře neuspěla, Baník na konci března zvítězil 3:1. Podzimní zápas pro sebe získala Slavia stejným poměrem. Ostrava vyhrála jen 4 z 34 vzájemných utkání a má výrazně negativní skóre 28:63.

Na vítězství Ostravy si můžete vsadit v kursu 2,3, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,02. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.