Hlavní obsah

Kanonýři hodlají přeskočit Chelsea, musejí vyhrát v Sunderlandu

Minimálně na čtyřiadvacet hodin mohou poskočit do čela Premier League fotbalisté Arsenalu. Londýnský celek by v případě tříbodového zisku přeskočil městského rivala Chelsea, která hostí Blackpool až v neděli.

Foto: Eddie Keogh, Reuters

Carlos Vela z Arsenalu se raduje z branky

Článek

Sunderland v minulém kole remizoval 1:1 ve Wiganu, jediný gól vstřelila posila Asamoah Gyan. Hosté hráli od 22. minuty bez vyloučeného Cattermoleho, Wigan vyrovnal až tři minuty před koncem. Kapitán Cattermole nemůže hrát pro disciplinární trest.

Arsenal v týdnu zničil v Lize mistrů šesti góly portugalskou Bragu, jako tradičně mají Kanonýři plnou marodku. Hrát nemohou Bendtner, Diaby, van Persie, Walcott, Frimpong, Ramsey a Vermaelen. V minulém kole Premier League svěřenci trenéra Wengera porazili Bolton 4:1.

V minulé sezoně Arsenal v Sunderlandu prohrál, což ale byl jediný neúspěch v posledních třinácti vzájemných duelech. Historická bilance je ale téměř vyrovnaná. Kanonýři zvítězili 52x, „Černé kočky“ 49x.

Na vítězství Sunderlandu si můžete vsadit v kursu 5,5, na výhru Arsenalu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,63. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,59.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama