Hlavní obsah

Rosický může zahozenou penaltu odčinit v poháru – Kanonýři hrají derby na Tottenhamu

Blízko vítězství byli v posledním kole Premier League fotbalisté Arsenalu. Ti vedli v Sunderlandu a nevadilo jim ani, že střídající Tomáš Rosický neproměnil penaltu. V poslední minutě ale vyrovnal Bent. Český reprezentant své zaváhání může odčinit v utkání Carling Cupu na trávníku městského rivala Tottenhamu. Otázkou je, zda nastoupí.

Foto: Paulo Duarte, ČTK/AP

Ilustrační foto

Článek

Celek Hotspur je v tabulce pátý, naposledy porazil Wolverhampton 3:1. Domácí trenér Redknapp ale bude postrádat obránce Vedrana Corluku, Williama Gallase, Younese Kaboula a Ledleyho Kinga.

Arsenal pozdní gól může mrzet, na druhém místě je dostihl Manchester United. Oba týmy ztrácejí na vedoucí Chelsea již čtyři body. Minulý týden Arsenal rozdrtil v Lize mistrů Bragu 6:0. Kouč Wenger plánuje se držet své strategie – v domácích pohárech dává šanci převážně mladíkům.

Oba týmy se v Carling Cupu utkávají posedmé. Předchozích šest zápasů ale pokaždé bylo v semifinále. Čtyřikrát se z postupu radoval Arsenal, Tottenham pak dvakrát.

Na vítězství Tottenhamu si můžete vsadit v kursu 2,3, na výhru Arsenalu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,75. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,7.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama