Hlavní obsah

Everton v derby hostí problémy sužovaný Liverpool

Na pikantní duel se těší fanoušci v Anglii. Fotbalisté Evertonu v nedělním 214. Merseyside derby přivítají Liverpool, který v týdnu po dlouhých tahanicích převzali noví majitelé. Ti předchozí mluví o kolosálním podvodu a vyhrožují soudy. Oba týmy balancují na hranici sestupu a nutně potřebují bodovat.

Foto: Tim Hales, ČTK/AP

Zklamaní fotbalisté Liverpoolu - archivní foto

Článek

Domácí budou postrádat Marouane Fellainiho, nastoupit by neměl ani Phil Jagielka. Everton by rád konečně v novém ročníku vyhrál před vlastními fanoušky, v minulém kole alespoň zvítězil 2:0 v Birminghamu. Góly vstřelili Johnson (vlastní) a Cahill.

Liverpool může těšit uzdravení Fernanda Torrese, který se dal do kupy po svalovém zranění. Zranění kotníku ovšem nepustí do hry Dirka Kuijta. Jinak ale příznivci Reds příliš důvodů k radosti nemají. Jejich klub zažívá nejhorší start od sezony 1953/54, v tabulce je dokonce po sedmi zápasech na sestupové osmnácté příčce.

Vzájemné zápasy bývají hodně vypjaté, v posledních 11 viděli diváci 10 červených karet. Everton v posledních sedmi ligových zápasech nedokázal Liverpool porazit, naposledy se radoval v září 2006.

Na vítězství Evertonu si můžete vsadit v kursu 2,51, na výhru Liverpoolu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,79. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,97.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.