Hlavní obsah

Probuzená Slavia se v poháru představí na Žižkově

Konečně fotbalisté Slavie prolomili střeleckou mizérii. V posledním kole nejvyšší soutěže smetli České Budějovice 4:0 a posunuli se ve vyrovnané tabulce na devátou příčku. V úvodním osmifinále Ondrášovka cupu se sešívaní představí na hřišti druholigového městského rivala Viktorie Žižkov.

Článek

Žižkov ve třetím kole vyhrál 3:1 v Letohradu, předtím po penaltách postoupila v Hradci Králové. V druhé nejvyšší soutěži je Viktoria po třinácti zápasech čtvrtá, na vedoucí duo Dukla – Vlašim ztrácí pět bodů. Naposledy si díky trefám Novotného a Markoviče přivezla vítězství 2:1 z Karviné.

Slavia naposledy v poháru udolala 3:2 Ústí nad Labem, předtím vyhrála v Pardubicích. Po slabých ligových výkonech se Slavia chytla v posledním kole, kdy rozstřílela České Budějovice 4:0. Góly vstřelili Kisel, Hora, Čelůstka a Milan Černý. Jihočeši hráli poslední půlhodinu bez vyloučeného Laštovky.

Na vítězství Žižkova si můžete vsadit v kursu 4,31, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,71. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama