Hlavní obsah

Vítkovice hájí vedení v Tipsport extralize na ledě Liberce

V čele Tipsport extraligy jsou po patnácti kolech hokejisté Vítkovic. Ostravané mají dvoubodový náskok před Českými Budějovicemi, který budou hájit ve čtvrtečním duelu na ledě Liberce. Bílí tygři jsou v tabulce pátí.

Foto: Petr Horník, Právo

Slávista Tomáš Svoboda (v bílém) padá na led po střetu s vítkovickým dvojblokem Voráček, Svačina.

Článek

Liberec spoléhá na Miloslava Hořavu, který se 14 body vede týmové kanadské bodování. Jedenáct asistencí nasbíral veterán Petr Nedvěd. V minulém kole Liberec podlehl Karlovým Varům 3:4 po samostatných nájezdech, třikrát inkasoval v oslabení.

Vítkovice se mohou pochlubit nejproduktivnější ofenzívou, vstřelily již 49 gólů. Klubové produktivitě vládne s 15 body zkušený útočník Jiří Burger. Naposledy Ostravané porazili 4:2 Litvínov.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V minulé sezoně Vítkovice čtyřikrát Liberec porazily, ve dvou případech se muselo prodlužovat a jednou rozhodly až nájezdy. Stejně tak tomu bylo v první čtvrtině aktuálního ročníku.

Na vítězství Liberce si můžete vsadit v kursu 2,1, na výhru Vítkovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,6. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama