Hlavní obsah

V zákulisí spojenci, na ledě Boleslav s Plzní válčí o důležité body

Vývoj posledních dnů spojil úsilí hokejových týmů Mladé Boleslavi a Plzně. Oba celky byly za administrativní chybu potrestány odečtem bodů a propadly se tabulkou Tipsport extraligy na samotné dno. Přesto do konce základní části stále zbývá dost zápasů a play-off není nedosažitelné. Zatímco v zákulisí oba hříšníci postupují společně, na ledě se v neděli střetnou o klíčové body.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Radost plzeňských hokejistů z výhry nad Mladou Boleslaví

Článek

Mladá Boleslav je v parádní formě, po úterní demolici Karlových Varů 9:5 vyhrála o den později v Liberci 6:0. Po dvou gólech vstřelili Boháč a Bahenský, jednou se trefil Tvrdík. V čele klubového kanadského bodování je Tomáš Divíšek s 14 body (6+8).

Plzeň na desátou Slavii ztrácí 13 bodů, v pátek Západočeši udolali další potrestaný klub – Kladno. Skóre otevřel Slaney, po dvou gólech Kladna strhli vedení na stranu Indiánů Jan Kovář a Lammers. Produktivitu celé soutěže vede s 30 body (11+19) Tomáš Vlasák.

V první čtvrtině Plzeň vyválčila výhru 5:4, celkem pět gólů (3:2) padlo v přesilovkách. Rozhodující trefu obstaral v 58. minutě Heřman.

Na vítězství Mladé Boleslavi si můžete vsadit v kursu 2,2, na výhru Plzně vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,45. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.