Hlavní obsah

Palermo po remíze se Spartou hraje v lize v Neapoli

Na jaro v evropských pohárech se již fotbalisté Palerma chystat nemusejí, po čtvrteční remíze se Spartou o svoji šanci na postup v Evropské lize přišli. Po špatném startu sezony se ale zvedli v domácí soutěži a před víkendovými zápasy byli na pátém místě. V pondělní dohrávce 15. kola se představí v Neapoli.

Foto: Alessandro Fucarini, ČTK/AP

Sparťan Juraj Kucka (vlevo) bojuje o míč s Mauriciem Pinillou z Palerma v utkání 5. kola Evropské ligy.

Článek

V Neapoli panuje spokojenost, SSC má ještě o bod více než pondělní soupeř a dýchá na záda třetímu Juventusu Turín. V minulém kole celek s Markem Hamšíkem prohrál v Udinese 1:3, jediný gól vstřelila právě slovenská hvězda. Ve čtvrtek pak Neapol remizovala v Evropské lize v Utrechtu 3:3. Hattrick (jeden gól z penalty) zaznamenal Cavani, Italové hráli nerozhodně ve čtvrtém zápase skupiny z pěti.

Palermo si naposledy poradilo s AS Řím, góly k vítězství 3:1 přispěli Miccoli, Iličič a Nocerino. V Evropské lize sice proti českému šampionovi Palermo dvakrát vedlo (23. Rigoni, 60. z penalty Pinilla), Sparta dokázala v obou případech vyrovnat.

Na vítězství Neapole si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Palerma vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,6. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama