Hlavní obsah

Bryant může dokázat, že NBA umí vyhrát i bez O’Neala

Dynamické duo Kobe Bryant – Shaquille O‘Neal zná každý fanoušek basketbalu. Oba hvězdní hráči dovedli Los Angeles Lakers k třem vítězstvím v NBA na začátku tisíciletí a po odchodu obrovitého pivota v roce 2004 může svoji extratřídu potvrdit titulem Bryant.

Článek

Lakers patří každoročně k favoritům soutěže, pravidelně mají vysoké ambice. Ve finále jsou potřicáté, z toho pošesté od roku 2000. Čtrnáctkrát se kalifornský celek radoval z celkového vítězství.

Los Angeles má zatím v sérii jasně navrch, odstartovalo dvěma domácími výhrami. Po porážce v úvodním duelu v Orlandu zvítězili svěřenci trenéra Phila Jacksona ve čtvrtečním pátém duelu a chybí jim jediné vítězství k ukončení sezóny NBA.

Kobe Bryant je hlavní oporou celku. V play-off nastřílí v průměru 30,2 bodu, lepší je jen LeBron James z Clevelandu. Cavaliers se ovšem do finálové série neprobojovali. V pěti finálových zápasech Bryant nasázel Orlandu 132 bodů.

Na vítězství Orlanda si můžete vsadit v kursu 1,8, na výhru Los Angeles Lakers vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,15. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 12.

Reklama