Hlavní obsah

Slováky čeká na MS druhý duel, hrají s Paraguayí

V úvodním duelu mistrovství světa fotbalisté Slovenska přišli o vítězství nad Novým Zélandem v nastavení, druhou šanci na tři body budou mít v neděli. V utkání skupiny F je čeká Paraguay, která na úvod šampionátu remizovala s úřadujícími mistry světa z Itálie.

Foto: Marcos Brindicci, Reuters

Zklamaní fotbalisté Slovenska (zleva) Miroslav Stoch, Marek Hamšík, a Juraj Kucka

Článek

Dvojnásobný mistr Jižní Ameriky z Paraguaye byl v úvodním utkání vyrovnaným soupeřem mistrům světa Italům a dokonce vstřelil úvodní gól. Ve 39. minutě se prosadil Antolin Alcaraz. Italové ovšem dokázali po přestávce vyrovnat, v 63. minutě se prosadil Daniele De Rossi.

Slovensko bylo proti outsiderovi z Nového Zélandu blízko vítězství, po kolapsu v nastavení duelu se museli spokojit s jediným bodem. Jejich historicky první gól na mistrovství světa vstřelil Róbert Vittek.

Na vítězství Paraguaye si můžete vsadit v kursu 2,12, na výhru Slovenska vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,6. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,02.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.