Hlavní obsah

Španělé hrají o první místo ve skupině, to hájí Chile

Zajímavou zápletku slibuje skupina H mistrovství světa, v níž se rozhodne o posledních osmifinalistech šampionát. První místo hájí dosud stoprocentní Chile, utká se ale s úřadujícími mistry Evropy Španěly. Ti potřebují zvítězit, jinak by je mohli v tabulce přeskočit Švýcaři a jeden z největších favoritů by skončil už v základní skupině.

Foto: ČTK/AP

Fanoušek španělských fotbalistů

Článek

Španělé na úvod MS překvapivě prohráli se Švýcary 0:1, poté ale dokázali porazit 2:0 Honduras. Oba góly vstřelil David Villa, který ale poté zahodil penaltu. Jakékoliv vítězství svěřencům trenéra Del Bosqueho zajistí postup.

Chile je v nepříjemné situaci. Přestože Honduras i Švýcarsko porazilo 1:0, nemusí mu šest bodů k postupu stačit. Při vyrovnaném skóre by porážka při očekávaném současném vítězství Švýcarů nad Hondurasem o dva góly znamenala konec nadějí. Zatím ale fanoušci Chile nemusejí mít velké obavy, jejich favorité jsou řazeni k příjemným překvapením turnaje.

Španělé na Chilany umějí zahrát, ze sedmi utkání jedinkrát remizovali a šestkrát zvítězili. Soupeři nastříleli 18 gólů, přičemž jen třikrát inkasovali.

Na vítězství Španělska si můžete vsadit v kursu 1,44, na výhru Chile vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,9. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,07.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama