Hlavní obsah

Argentinci se chystají oplatit Němcům čtyři roky staré vyřazení

Čtyři roky staré zklamání mohou ze své paměti smazat fotbalisté Argentiny. Ti na mistrovství světa v Německu prohráli čtvrtfinálový penaltový rozstřel s domácí reprezentací, neunesli porážku a se soupeřem se přímo na trávníku poprali. Odveta, dokonce ve stejné fázi šampionát, je na programu v sobotu v Kapském Městě.

Foto: Christian Charisius, Reuters

Fotbalisté Německa se radují z branky do sítě Ghany během utkání MS v Jihoafrické republice.

Článek

Argentinci společně s Nizozemci jako jediní na šampionátu zatím všechny zápasy vyhráli, v základní skupině si svěřenci trenéra Maradony poradili s Nigérií, Jihokorejci a Řeckem, v osmifinále nedali šanci Mexiku. K výhře 3:1 dvěma trefami přispěl Tévez, jednou ale skóroval z ofsajdu.

Němci nejprve rozstříleli Austrálii 4:0, pak ale prohráli se Srbskem 0:1 a postup museli zachraňovat vítězstvím 1:0 nad Ghanou. V osmifinále svěřenci trenéra Löwa porazili Anglii 4:1, za stavu 2:1 ale sudí Angličanům neuznal regulérní gól. Dvakrát se prosadil Müller.

Vzájemná bilance hovoří mírně ve prospěch Argentiny, která vyhrála osm z 18 zápasů. Němci se radovali pětkrát. Jen ve třech případech byl rozdíl ve skóre vyšší než jednogólový.

Na vítězství Argentiny si můžete vsadit v kursu 2,33, na výhru Německa vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,2. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama