Hlavní obsah

Němci doufají, že se chobotnice Paul opět nezmýlí

Zatím stoprocentně předpovídá výsledky fotbalistů Německa chobotnice Paul v Oberhausenu. Všech šest utkání trefila, pro Němce bohužel včetně neúspěšného semifinále proti Španělsku. Nyní Paul předpověděl, že svěřenci trenéra Löwa v duelu o třetí místo porazí Uruguay a zopakují tak výsledek z domácího šampionátu před čtyřmi lety.

Foto: Roberto Pfeil, ČTK/AP

Paul tentokrát tipuje na bronz Německo.

Článek

Němci sice v osmifinále nastříleli čtyři góly Angličanům, stejně jako ve čtvrtfinále Argentincům, v semifinále ale už nedokázali najít recept na španělskou obranu. Jediný gól úřadujících mistrů Evropy vstřelil hlavou veterán Puyol. Chřipka vedle trenéra Löwa trápí kapitána Lahma a útočníka Podolskiho. Další forvard Klose má zase potíže se zády.

Uruguay zahájila vyřazovací boje vítězstvím 2:1 nad Jižní Koreou, poté v dramatickém závěru přešla přes Ghanu. Ta měla v poslední minutě nastavení šanci rozhodnout z penalty, když na brankové čáře rukou vyrazil míč útočník Suarez. Asamoah Gyan ale neuspěl a v následném penaltovém rozstřelu byli Jihoameričané šťastnější. V semifinále neměli šanci proti rozjetým Nizozemcům, kteří zvítězili 3:2. Mimo je Lodeiro a stále také kapitán Lugano.

Vzájemná bilance jasně hovoří pro Německo. To vyhrálo šest z devíti vzájemných utkání, Uruguay dvakrát dokázala remizovat, z jediného vítězství se radovala před dávnými 82 lety na olympijských hrách.

Na vítězství Německa si můžete vsadit v kursu 1,75, na výhru Uruguaye vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,5. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,6.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama