Hlavní obsah

Netradiční návštěva. Zápas Veselého s Haasem si nenechal ujít ani leguán

Miami/Praha

Takovou návštěvu by čekal asi málokdo. Na zápas prvního kola tenisového turnaje v Miami mezi Jiřím Veselým a Němcem Tommym Haasem zavítal leguán a utkání muselo být přerušeno. Než začali pořadatelé s chytáním nevítaného hosta, využil Haas situace a s ještěrem se vyfotil.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Leguán na utkání Veselý - HaasVideo: sntv

 
Článek

Hrál se třetí set napínavé bitvy mezi Veselým a Haasem. Za stavu 3:3 se na výsledkové tabuli usadil leguán a rozhodl se, že se podívá, co se děje na kurtu. Pořadatelé ho nejprve nechali, avšak poté, co Veselý řekl, že se nemůže soustředit, museli zasáhnout. Zápas přerušili a začal hon na nevítaného návštěvníka.

Než ale sehnali hadr a koště, Haas si doběhl pro mobil a s ještěrem si udělal selfie. „Je to zajímavá fotografie. Tak velké zvíře jsem na kurtu ještě nezažil. Bylo to opravdu zábavné,“ prohlásil po utkání Haas.

 

Special selfie @miamiopen , thanks for coming out to watch some Tennis 🎾🦎

Příspěvek sdílený tommy haas (@tommyhaasofficial),Bře 22, 2017 v 3:53 PDT

Leguánovi se ale nikam nechtělo. Pořadatelé ho chtěli chytit za ocas, on jim však uprchl na kurt, kde se ho pak koštětem pokoušeli zastavit. Avšak marně. Plaz přeběhl celé hřiště a diváci se náramně bavili.

Veselého vtipná situace nerozhodila a nakonec utkání dovedl do vítězného konce. Osmatřicetiletého Haase porazil poměrem 6:7, 6:3 a 7:5 a postoupil v Miami do druhého kola.

Reklama

Související témata:
Leguán
  6 : 1, 3 : 3 Mertensová - Siniaková 6 : 1, 3 : 3 probíhá Živě
20240510T11 : 00:00+0200
Mertensová vs. Siniaková
Mertensová vs. Siniaková
Mertensová
Siniaková
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.