Hlavní obsah

Pogba měl po prodělaném covidu dlouho problémy s fyzičkou

Londýn/Praha

Rudé ďábly nasměroval k obratu. Do sítě West Hamu se ve víkendovém kole anglické Premier League prosadil fotbalista Manchesteru United Paul Pogba parádní dělovkou, a pomohl tak k výhře hostů v poměru 3:1. V pozápasovém rozhovoru ale přiznal, že měl problémy s kondičkou a po prodělaném covidu se dlouhou dobu necítil fit. Francouzský záložník se přitom nemocí nakazil už v srpnu.

Foto: Julian Finney, Reuters

Francouzský záložník Paul Pogba se raduje z gólu v utkání anglické Premier League proti West Hamu.

Článek

Sedmadvacetiletý Pogba v sobotu na půdě West Hamu odehrál celých 90 minut teprve potřetí v sezoně. V pozápasovém rozhovoru přiznal, že od srpna, kdy prodělal nemoc covid-19, u něj dlouho přetrvávaly problémy s fyzickou kondicí.

„Velmi rychle se na hřišti unavíte a opravdu rychle se zadýcháváte," odpověděl reportérovi televize MUTV na otázku ohledně přetrvávajících komplikací. „Když jsem v této sezoně nastoupil poprvé, vůbec jsem nemohl dýchat," popsal svou zkušenost.

V sobotním zápase už se ale podle všeho konečně cítil lépe. Svědčí o tom i jeho parádní gól z 65. minuty, který nastartoval Rudé ďábly k obratu.

„Byl to velký rozdíl. Proti West Hamu už jsem se cítil mnohem lépe. Našel jsem svůj rytmus, cítil jsem se dobře s balonem," řekl Pogba, který doufá, že peripetie s koronavirem má definitivně za sebou.

Reklama

Související témata: