Hlavní obsah

Nejsem podrazák, popřel kouč Dortmundu, že šířil do světa soukromý rozhovor s Mourinhem

Dortmund/Praha

Jindy tolik klidný a na seriózním vystupování si zakládající trenér Borussie Dortmund Jürgen Klopp se před víkendovým bundesligovým zápasem v Düsseldorfu náramně rozlítil. Na přetřes totiž opětovně přišla informace o budoucím angažmá Josého Mourinha v londýnské Chelsea, kterou měl podle německých médií vypustit do světa právě on.

Foto: Wolfgang Rattay, Reuters

Trenér semifinalistů fotbalové Ligy mistrů Borussie Dortmund Jürgen Klopp se rozlítil.

Článek
Fotogalerie

Po prvním semifinále Ligy mistrů citoval Kloppa internetový portál Bildu, jemuž se měl kouč Borussie svěřit se svým soukromým rozhovorem s Mourinhem. „Rozhodl jsem se opustit Real a vrátit se do Chelsea," měl údajně pronést Mou.

Kouč Dortmundu se až s odstupem času dozvěděl, že autorem informace, která vzápětí obletěla celý fotbalový svět, měl být právě on.

„Slyšel jsem to poprvé před naším utkáním s Düsseldorfem. Jsem smutný a naštvaný zároveň, protože jsem nikdy nikomu nic podobného neřekl," bránil se Jürgen Klopp, jehož Borussia se už v úterý utká v semifinálové odvetě Champions League opětovně s Realem.

„Je to naprosto absurdní a zcela nepravdivá informace. Nejsem člověkem, který by podobné zprávy vypouštěl do světa, takže si můžete být jisti, že jsem o odchodu Mourinha do Chelsea nikomu neřekl ani slovo," přesvědčoval Klopp novináře.

„Považuji Mourinha za svého přítele a nikdy bych podobné informace neprozradil, i kdyby snad byly pravdivé. Nejsem podrazák," ohradil se trenér Dortmundu.

Reklama

Související témata: