Hlavní obsah

FANTASY: Hlavním tahákem kola je souboj Sparty s Mladou Boleslaví

Reprezentační pauza je za námi a na scénu se vrací Gambrinus liga. Před námi jsou poslední dvě kola, pak liga ulehne k zimnímu spánku. Je tu jedna z posledních šancí, jak ukořistit důležité body do Fantasy ligy. Na tipování ale patnácté kolo nebude vůbec jednoduché. Jak se s ním popral známý sportovní komentátor Michal Hrdlička, se můžete podívat na následujících řádcích.

Ideální sestava Michala Hrdličky

Článek

"Největším tahákem kola bude souboj Sparty s Mladou Boleslaví. Už s několikadenním předstihem bylo prodáno přes deset tisíc lístků. Na Letnou se vrací Štajner, očekávám skvělý zápas. Vsázím na trio opor lídra - Vaclíka, Dočkala a Hušbauera. Z posledně jmenovaného dělám kapitána. Celkově je to skvělý hráč Fantasy, získal už 106 bodů!

Obrana je složena z ofensivně laděných hráčů

V obranné linii jsem zkusil Kováče, Procházku, Kubistu a Zápotočného. U všech jmenovaných předpokládám, že jejich týmy budou inkasovat jen minimálně. Všichni jsou navíc schopni zahrozit v ofenzivě a někomu to tam může i spadnout.

Záložní řadu doplňují liberečtí Rybalka s Pavelkou. Oba jsou důležitými hráči Severočechů. V útoku dávám práci dvěma renomovaným kanonýrům. Od Libora Doška jsem čekal trochu víc, ale ještě mu dám šanci. Hubníkovi se zase famózně povedlo poslední kolo, v němž se výrazným způsobem podílel na kanonádě proti Příbrami.

Žádný zápas nemá jasného favorita

Předpokládám, že toto kolo bude v průměru bodově slabší než ta předchozí, protože o žádném zápase nemůžeme tvrdit, že by měl jasného favorita. Nejvíce se výhra čeká od Sparty, ale ani ta to nebude mít proti Boleslavi lehké. Středočeši jsou nevyzpytatelní a mohou prohrát i vyhrát prakticky s kýmkoliv.

Všem každopádně přeju hodně štěstí a pokud možno hezké zážitky ze sledování zápasů. Mějte se fajn."

Reklama