Hlavní obsah

FANTASY: Nejlepším hráčem sedmého kola se stal Kalouda. Získal solidních 16 bodů

Další Fantasy kolo skončilo a my máme čas pro lehké bilancování. Souhrn kola si pro nás připravil Luděk Zelenka, pro kterého bylo kolo zlomovým, jelikož poprvé porazil kolegu z V.I.P. ligy Michala Hrdličku. Pojďme se nyní podívat, kteří hráči nejvíce zářili!

Nejvíce bodů v sedmém kole získal Kalouda

Článek

"Dobrý den všem trenérům a trenérkám Fantasy ligy. Máme za sebou sedmé dějství soutěže a pomalu už se nám odděluje zrno od plev, to znamená úspěšní hráči od těch méně úspěšných a tím i dobří manažeři od těch horších.

Sparta i Plzeň potvrdily roli favorita

V sedmém kole se všeobecně čekalo na výhry lídrů soutěže Sparty i Plzně, což se potvrdilo. Pokud jste ale sázeli na jejich defenzivní hráče, tak vám moc bodů (kromě Hejdy, který skóroval) nepřinesli. Na druhé straně hřiště ale zářili sparťané Hušbauer (15 bodů) a Dočkal (12 bodů). Vůbec nejlepším hráčem Fantasy víkendu byl Kalouda, který díky dvěma trefám a čistému kontu získal 16 bodů.

V obraně jste se mohli spolehnout na tradičně skvělé a bodově úspěšné liberecké hráče, reprezentant Kušnír navíc přidal i asistenci. Podle předpokladů to doma proti poslednímu Znojmu zamkla i Bohemka i díky výrazné pomoci nejlepšího brankáře kola jedenáctibodového Berkovce, který si dokonce připsal gólovou asistenci. Čistá konta si kromě Liberce, Dukly a Bohemky, připsalo také Slovácko a trochu překvapivě i Mladá Boleslav. Ta, byť se štěstím, udržela na uzdě rozjetou útočnou vozbu Teplic v čele se snajprem Mahmutovičem.

Z útočníků nikdo výrazněji nezazářil, a tak se mezi lídry na této pozici zařadili hráči, kteří zatím pravidelně bodově nezáří - Škutka ze Slavie a olomoucký Doležal, tedy shodou okolností hráči, jejichž týmy v sedmém kole prohrály.

Michal Hrdlička poprvé poznal hořkost porážky

Závěrem si neodpustím připomenout, že Michal Hrdlička poprvé v sezóně poznal, co je to porážka a to přesto, že měl v sestavě například Dočkala (navíc jako kapitána) nebo Moravce či Costu. Velmi slušných 62 bodů mu totiž na mě nestačilo."

Reklama

Související témata: