Hlavní obsah

Plzeň vyzkouší brazilského stopera Ramona

PLZEŇ

Gambrinus liga by se mohla těšit na dalšího Brazilce. Manažeři Viktorie Plzeň přivedli na testy do Štruncových sadů hráče s dlouhým jménem Ramon Biolchini Rodrigues. Levonový stoper, který oslaví v dubnu teprve jedenadvacáté narozeniny, je odchovancem známého klubu Corinthians.

Článek

Obránce dorazil do zmrzlé západočeské metropole přímo z brazilské výhně. „Teplotní skok byl samozřejmě výrazný, ale přiletěl jsem už v pátek a postupně se aklimatizoval. Měl jsem možnost si projít město, moc se mi tu líbí. Teď se především soustředím na tréninky a budu se snažit trenéry zaujmout,“ nastínil své nejbližší plány usměvavý zástupce světové fotbalové velmoci.

Trenér Pavel Vrba se na začátku přípravy netajil tím, že by ještě v mužstvu rád uvítal další nové tváře. „Chtěli bychom získat vyloženě tvořivé hráče, nejlépe pak skutečně fotbalového obránce. Jednoho na post stopera, druhého na pravý kraj obrany. Obrana na podzim pracovala velmi spolehlivě, ale náhrada je potřeba pro situaci, kdy přijdou tresty nebo zranění,“ avizoval kouč minulý týden.

Teď bude mít tedy Vrba možnost vyzkoušet vytáhlého obránce také při zápase. Ramon by měl v dresu Viktorie zasáhnout do středečního duelu Tipsport ligy, v němž Západočeši změří v Edenu od 14 hodin síly s prvoligovou Příbramí.

Ramon je odchovancem Corinthians a naposledy nastupoval za druholigový klub Bangu Atlético.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články