Hlavní obsah

Hradec Králové se chce vrátit do popředí druhé ligy

HRADEC KRÁLOVÉ

Do popředí druholigové tabulky by se chtěli vrátit fotbalisté Hradce Králové, kterým po podzimu patří deváté místo. Do jarních odvet vstoupí Východočeši nedělním utkáním s Opavou, které bylo kvůli obavám z možných výtržností fanoušků hostujícího mužstva zařazeno mezi rizikové.

Článek

Podle generálního ředitele královéhradeckého klubu Richarda Jukla nebyl na podzim herní projev týmu nejhorší, výsledky ale přinesly zklamání. "Jaro chceme odehrát v co nejlepším světle a nalákat fanoušky do ochozů," řekl ve čtvrtek Jukl novinářům. "Doufám, že v utkání s Opavou vykročíme tou správnou nohou," doplnil kapitán Radim Wozniak.

Hradečtí odehráli 12 přípravných zápasů, prohráli jen třikrát. "Nejlepší utkání jsme sehráli již na přírodní trávě s Brnem s výsledkem 3:3. Na jarní sezonu jsem dobře připraveni, pokud do ní vstoupíme dobře, budeme hrát v popředí tabulky," uvedl trenér Oldřich Machala. Na postupové pozice Hradec po podzimu ztrácí deset bodů.

Novými či staronovými tvářemi v mužstvu jsou Ján Nemček, Vlastimil Karal, Michal Mácha, Radek Bukač, Tomáš Groh a Martin Kasálek. V Jablonci bude naopak hostovat Pavel Černý, Jiří Vít zamířil do Čáslavi a Ivo Svoboda si hledá nové angažmá.

Reklama

Související témata: