Hlavní obsah

Šimák je už zase v Německu

HANNOVER (Německo)

Fotbalista Jan Šimák, kterého od minulé středy postrádá klub Hannover 96, se už vrátil do Německa. Podle hráčova poradce Christopha Leutruma je čtyřiadvacetiletý záložník nyní ve Frankfurtu nad Mohanem. Leutrum se s Šimákem sešel v neděli v Praze a přesvědčil ho k návratu.

Foto: Václav Jirsa

Trucující fotbalista Jan Šimák by měl být údajně opět zpátky v Německu. Co s ním bude dál, ale nikdo neví

Článek

O důvodech Šimákova zmizení zatím nejsou k dispozici žádné podrobnosti. Leutrum nechce spekulovat ani o tom, jaké následky to pro hráče bude mít. "Probíhají jednání. Všichni zúčastnění analyzují situaci, uvidíme později," řekl Leutrum německé agentuře SID s tím, že rozhodnutí by mohlo padnout už v úterý.

"V příštích čtyřiadvaceti nebo osmačtyřiceti hodinách k něčemu dojde," prohlásil Leutrum dříve bez bližších podrobností pro německou agenturu DPA. V posledních dnech se do pátrání po Šimákovi zapojil i Bayer Leverkusen, který hráče do Hannoveru zapůjčil na hostování.

Konec kariéry a hospoda?

Podle úterního vydání německého listu Neue Presse se záložník sešel v hotelu ve Frankfurtu nad Mohanem se zástupci Hannoveru i Leverkusenu. "Manažer Ricardo Moar a trenér Ralf Rangnick s hráčem jednají," potvrdil listu šéf Hannoveru Martin Kind. Na schůzce podle něho je i manažer Leverkuseno Rainer Calmund.

Fotbalista si v minulém týdnu odjel do Česka vyřídit nějaké záležitosti k notáři a od té doby o něm nikdo neslyšel. Kde se zdržuje, nevěděli podle německých agentur ani jeho rodiče. Podle pátečních informací deníku Sport chce talentovaný záložník ukončit kariéru a otevřít si v jižních Čechách hospodu.

Reklama

Související témata: