Hlavní obsah

Riquelme podruhé odchází z Villarrealu do Boky Juniors

VILLARREAL

Argentinský fotbalista Juan Román Riquelme jde letos podruhé z Villarrealu do Boky Juniors. Vedení druhého týmu tabulky španělské ligy se už s devětadvacetiletým špílmachrem na jeho odchodu dohodlo, ve středu by se měla finalizovat smlouva mezi oběma kluby.

Článek

Riquelme kvůli sporům s trenérem Manuelem Pellegrinim neodehrál v této sezóně za Villarreal ani jeden zápas, nepředstavil se tedy ani v utkání Poháru UEFA v Mladé Boleslavi. Pokračovala tak roztržka mezi ním a koučem z minulého ročníku, kvůli níž odešel v únoru na hostování do Boky.

Bývalý hráč Barcelony ve svém mateřském klubu ožil a výrazně mu pomohl k triumfu v Poháru osvoboditelů. V srpnu se Riquelme z hostování vrátil a doufal, že ho Villarreal prodá. Když ale ztroskotal jeho avizovaný přestup do Atlétika Madrid, musel opět zůstat v klubu, jenž o jeho služby nestojí.

Navzdory tomu, že v dresu "žluté ponorky" nenastupoval, se Riquelmemu mimořádně dařilo v reprezentačním dresu. V podzimních kvalifikačních zápasech o postup na mistrovství světa vstřelil čtyři góly.

Reklama

Související témata: