Hlavní obsah

Zraněný Brazilec Ronaldo by mohl za dva až tři týdny začít běhat

MAGNY-COURS

Brazilský fotbalista Ronaldo, který se zotavuje po operaci kolena, předpokládá, že do dvou či tří týdnů by měl začít běhat. Jednatřicetiletý útočník AC Milán to v neděli řekl novinářům při návštěvě Velké ceny Francie vozů formule 1 v Magny-Cours.

Článek

"Léčba probíhá velmi dobře. Nyní začínáme posilovat svaly na noze a za dva tři týdny bych už měl běhat," citovala Ronalda agentura Reuters.

Brazilský kanonýr si přetrhl vazy v pravém koleně letos v únoru a podle původních zpráv měl být mimo hru minimálně devět měsíců. Ronaldo však doufá, že léčba bude mnohem kratší.

"Jsem velký optimista. Měl bych se vrátit dřív, ale na přesnější odhady je ještě příliš brzy. Určitě se ale k fotbalu vrátím," prohlásil.

Ronaldo zatím neví, v jakém dresu se při návratu na trávníky objeví. Smlouva s AC Milán mu vyprší za měsíc a klub mu zatím nový kontrakt nenabídl.

"Nemám, co bych k tomu řekl. Nic mi neslíbili," uvedl dvojnásobný vítěz prestižního Zlatého míče. "Občas mluvím se sportovním ředitelem AC Leonardem, ale rád bych byl s klubem v častějším kontaktu," dodal.

Reklama

Související témata: