Hlavní obsah

FANTASY: Reprezentační přestávka skončila! Už v úterý začíná 15. kolo Fantasy extraligy

Hokejová reprezentační přestávka, kterou vyplnilo vítězství českých reprezentantů na Channel One Cupu, skončila. Zpět na scénu se vrací extraliga. Musíme vás upozornit, že následující dvě kola Fantasy extraligy se uskuteční v netradičních termínech. 15. kolo bude zahájeno v úterý od 17:00 a skončí již ve středu, 16. kolo Fantasy extraligy odstartuje v sobotu od 15:30 a skončí ve středu 30.12.

Redakční tým Fantasy povede Roman Červenka

Článek

Roman Červenka a Michal Vondrka

Roman Červenka a Michal Vondrka dovedli Chomutov k vítězství v posledním utkání nad Mladou Boleslaví. Během gólové přestřelky, která musela lahodit oku každého hokejového fanouška, Vondrka nastřílel tři branky.

Červenka se trefil jednou a přidal tři asistence. Bývalý hráč Petrohradu je nejproduktivnějším hráčem extraligy, a to s náskokem 10 bodů na druhého Dominika Kubalíka a Jaroslava Bednáře. Červenka nasbíral ve 26 utkáních 35 bodů za 13 gólů a 22 asistencí, v tabulce pravdy má vynikajících +15 bodů.

Piráti okupují šestou pozici tabulky. Na pátou Mladou Boleslav ztrácejí jeden bod. Svěřenci Vladimíra Růžičky přivítají ve středu na svém ledě Pardubice. Z řad Dynama, které se snaží vyhrabat ze spodních pater tabulky, vyčnívá Brandon Maxwell. Americký brankář vystrnadil z pozice jedničky Roberta Kristina a za své výkony byl vyhlášen hvězdou měsíce listopadu.

Adam Courchaine a Ondřej Kacetl

Hokejisté Hradce Králové porazili v posledním utkání Olomouc a posunuli se na druhé místo tabulky za vedoucí Liberec. Nejlepším střelcem a zároveň druhým nejproduktivnějším hráčem Mountfieldu je za Jaroslavem Bednářem Adam Courchaine.

Rodák z Winnipegu vstřelil ve 28 duelech 12 gólů a na 9 branek přihrál. Velký podíl na tom, že se Východočeši pohybují na špici extraligy, má i brankář Ondřej Kacetl, jehož průměr obdržených branek na zápas je 1,98. Do Hradce zavítá v úterý poslední Litvínov.

Reklama