Hlavní obsah

Vnučka britské královny se zasnoubila s ragbistou Tindallem

LONDÝN

Vnučka britské královny Zara Phillipsová se zasnoubila se svým dlouholetým přítelem Mikem Tindallem, který je známým anglickým ragbistou. Oznámil to v úterý královský Buckinghamský palác.

Foto: www.ceskeragby.cz

Ilustrační foto

Článek

Devětadvacetiletá Phillipsová, která je dvanáctá v následnictví britského trůnu, přijala nabídku k sňatku, kterou v neděli vyslovil dvaatřicetiletý Tindall. Termín svatby není zatím známý.

Zara a její bratr Peter Phillips žijí podle místních komentářů ze všech členů královské rodiny nejcivilnějším způsobem života. Oba mají zaměstnání, Zara je špičková jezdkyně na koni a Peter si našel místo v Royal Bank of Scotland. Jejich matka, princezna Anna, nepřijala od královny pro své děti královské tituly.

Jako první dostala peníze za reklamu 

Vnučka královny Alžběty II. je také známá tím, že se stala prvním člověkem z britského královského rodu, který dostal zaplaceno za účinkování v reklamě. V roce 2006 byla osobností propagační kampaně na značku Land Rover a poté se objevila v magazínu GQ s bičíkem posázeným diamanty v ruce. Nepsané zákony královské rodiny podobnou činnost zavrhují.

Reklama

Související témata:
Vnučka