Hlavní obsah

Bayern chce úspěšný rok završit výhrou v poháru proti Stuttgartu

Spokojení jsou s rokem 2010 fotbalisté Bayernu Mnichov. Bavorský gigant sice aktuálním ročník bundesligy nezahájil dobře, přesto se nadějí na obhajobu titulu nehodlá zatím vzdát. Přestože na lídra z Dortmundu ztrácí čtrnáct bodů. Rozloučit se s rokem chtějí svěřenci trenéra Van Gaala vítězstvím v pohárovém osmifinále ve Stuttgartu.

Foto: Michael Dalder, Reuters

Mario Gomez (vpravo) a Danijel Pranjič z Bayernu Mnichov se radují z branky.

Článek

Stuttgart se už nemůže dočkat konce podzimu, který v bundeslize zakončil na předposlední příčce. Nepomohla ani výměna trenéra, mizerná obrana sráží velice produktivní ofenzívu. Kouč Labbadia může doufat, že se týmu bude alespoň nadále dařit v Evropské lize.

Bayern se po mizerném startu bundesligy sebral a po podzimu je na páté příčce. Po posledním zaváhání Dortmundu je ztráta Mnichovanů na čelo čtrnáct bodů.

Oba celky se střetly o uplynulém víkendu, v lize si Bayern odvezl ze Stuttgartu výhru 5:3. Hattrick nastřílel bývalý hráč VFB Mario Gomez, další branky přidali Müller a Ribéry. Za domácí snižoval dvěma trefami Harnik a Gentner.

Na vítězství Stuttgartu si můžete vsadit v kursu 4,55, na výhru Bayernu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama