Hlavní obsah

Liverpool se dnu tabulky může vzdálit v souboji s lídrem

Londýnská Chelsea je dalším soupeřem fotbalistů Liverpoolu. Ti po mizerném startu sezony poslední dva ligové zápasy vyhráli a mírně se vzdálili sestupovým příčkám. Chelsea tabulce s pětibodovým náskokem kraluje.

Foto: Phil Noble, Reuters

Kapitán fotbalistů Liverpoolu Steven Gerrard

Článek

Liverpool po výhře nad Blackburnem 2:1 uspěl před týdnem i v Boltonu, jediný gól vstřelil v 86. minutě Maxi. Ve čtvrtek „Reds“ porazili v Evropské lize 3:1 Neapol, hattrick (jeden gól z penalty) nastřílel Italům kapitán Gerrard. Pro svalové potíže zmešká duel s bývalým zaměstnavatelem Joe Cole.

Chelsea od porážky v Manchesteru se City vyhrála šest zápasů ze sedmi, remizovala jen na Aston Ville. Naposledy v Premier League „Blues“ zvítězili 2:1 v Blackburnu, v 84. minutě rozhodl Ivanovič. Stejný hráč přispěl dvěma góly k středeční výhře v Lize mistrů 4:1 nad Spartakem Moskva. Nastoupit stále nemůže Lampard.

Od října 2004 se oba celky utkaly 26x, z toho ve 12 případech zvítězila Chelsea a v sedmi Liverpool. V minulé sezoně Chelsea vyhrála na Anfield Road 2:0.

Na vítězství Liverpoolu si můžete vsadit v kursu 3,47, na výhru Chelsea vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama