Hlavní obsah

Nespokojená Plzeň změří síly s druhými Vítkovicemi

Vlnu nevole vyvolalo v Plzni rozhodnutí ředitele extraligy Šulce o kontumaci většiny dosavadních výsledků západočeských hokejistů pro administrativní chybu. Svěřenci trenéra Jelínka se v pátečním 19. kole Tipsport extraligy utkají s druhými Vítkovicemi.

Foto: Petr Eret, ČTK

Útočník Plzně Petr Sýkora

Článek

Plzeň vyhrála z 18 zápasů 10 (z toho dva po prodloužení) a měla na svém kontě 28 bodů. Z šesté příčky by jí odpočet srazil ke dnu tabulky. Západočeši se, stejně jako Mladá Boleslav, hodlají proti Šulcově rozhodnutí bránit. V minulém kole Plzeň dobyla led dosud doma suverénního Litvínova, k vítězství 3:0 přispěl dvěma góly Sýkora, jednou se trefil Lammers.

Vítkovice jsou přes předsezonní očekávání v tabulce druhé, na vedoucí Třinec ztrácejí jediný bod. Naposledy Ostravané porazili Slavii 2:1, góly vstřelili Barinka a Káňa. Díky patnácti asistencím je v čele klubového kanadského bodování Jiří Burger.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině Vítkovice díky pěti využitým přesilovkám rozstřílely Plzeň 6:1, po dvou gólech zaznamenali Káňa a Huna.

Na vítězství Plzně si můžete vsadit v kursu 2,05, na výhru Vítkovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,68. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama