Hlavní obsah

'Klokan' Kisel se rozhodl pro Liberec

PRAHA

Libereckému Slovanu se před začátkem nového ročníku první fotbalové ligy podařilo ulovit druhou výraznou posilu. Na sever Čech zamíří z týmu Bohemians Praha, který sestupuje o patro níž, slovenský reprezentant Karol Kisel. Záložník se s loňským mistrem dohodl na dvouletém kontraktu, který podepíše počátkem příštího týdne.

Foto: FC Bohemians/Václav Pancer

Karol Kisel odehrál v dresu Bohemians více než osmdesát utkání.

Článek

"Veškeré náležitosti přestupu jsou dořešeny. Karol smlouvu podepíše začátkem příštího týdne, až se vrátím ze zahraničí," řekl ČTK Kiselův manažer Pavel Zíka. Přestupová částka nebyla zveřejněna, informace z internetové stránky Bohemians hovoří o tom, že suma nepřesáhne šest miliónů korun. Bohemians by měli navíc posílit liberečtí Pavel Čapek a Lukáš Killar.

O Kisela měly zájem také pražská Sparta, Teplice, Zlín a Olomouc. Z Ruska se navíc měl ohlásit i Petrželův Petrohrad. "Do Ruska bych nešel, chtěl jsem zůstat v české lize," komentoval to sám hráč.

Šestadvacetiletý fotbalista strávil v dresu klokanů tři a půl roku, během nichž odehrál 83 ligových utkání. V těch nastřílel 11 branek, z toho 7 v poslední sezóně. Devítinásobný slovenský reprezentant následuje do Liberce útočníka Michala Pospíšila, kterého Slovan získal minulý týden ze Sparty výměnou za Petra Johanu.

Reklama

Související témata: