Hlavní obsah

Čáslav v druholigové dohrávce remizovala s béčkem Sparty

ČÁSLAV

Úterní dohrávka 6. kola druhé fotbalové ligy mezi Čáslaví a béčkem pražské Sparty skončila remízou 1:1. Domácí vyhráli první poločas, ale krátce po přestávce o vedení přišli, což je připravilo o možnost opustit předposlední místo v tabulce. Sparta zůstala pátá.

Článek

První vážnější příležitost měla sparťanská rezerva, ale Lačný z bezprostřední blízkosti přestřelil. Další minuty potom patřily Zenitu a po trestném kopu dostal Kunášek míč za záda Mokrohajského, ale asistent sudího signalizoval ofsajd. Ve 20. minutě nahradil zraněného Kopice Brožík a právě on se sedm minut před přestávkou stal domácím hrdinou, když z hranice šestnáctky zamířil přesně k tyči.

Sotva ale začal druhý poločas, bylo vyrovnáno. Hostující Skalák unikl po pravé straně a předložil míč před bránu nabíhajícímu Lačnému, který se nemýlil. Oba celky pak mohly rozhodnout, ale domácí Šisler své šance neproměnil, na druhé straně Glaserovu nepříjemnou střelu po zemi po brejku chytil gólman Bárta a Pavelka z hranice pokutového území mířil nad.

Druhá fotbalová liga - 6. kolo
Čáslav - Sparta Praha B 1:1 (1:0)
Branky: 28. Brožík - 47. Lačný. Rozhodčí: K. Hrubeš - Moudrý, Štěrba. ŽK: Haniak, Prášil, Dragoun - Polom, Lačný, Pavelka. Diváci: 450.
Čáslav: Bárta - Růžička, Haniak, Dragoun, Kazár (76. Kotrba) - Racko (70. Bartl), Šisler, Prášil, Fikejz - Kopic (20. Brožík), Kunášek. Trenér: Malura.
Sparta B: Mokrohajský - Jánoš, Krch, Doležal, Polom - Kadeřábek, Pavelka, J. Rada, Krob (71. Glaser) - Skalák (82. Kraják), Lačný (90. Putz). Trenér: Svoboda.

Reklama