Hlavní obsah

Poslední Hlučín začal druholigové jaro porážkou s Třincem 1:3

HLUČÍN

Poslední tým druhé fotbalové ligy Hlučín vstoupil do jarní sez´pny porážkou 1:3 s Třincem a prohrál potřetí za sebou. Domácí outsider sice šel v 34. minutě do vedení, když Bogdaň proměnil penaltu nařízenou za ruku v pokutovém území, ale hosté ještě do poločasu skóre otočili.

Článek

Krátce nato Hlučínu pokazil radost Hanus a a těsně před přestávkou už se Třinec dostal do vedení. Pavlík fauloval ve vápně Onyanga a Malíř z penalty vstřelil čtvrtý gól v tomto ročníku, což z něj dělá nejlepšího střelce týmu.

I po přestávce sice měli domácí více ze hry, ale nedokázali své šance využít. Bartošák, Žondra a Železník promarnili i vyložené příležitosti. V samém závěru je za to potrestal Onyango, jenž po rohu upravil na konečných 3:1 pro Třinec.

Hlučín - Třinec 1:3 (1:2)
Branky: 34. Bogdaň z pen. - 40. Hanus, 45. Malíř z pen., 86. Onyango. Rozhodčí: Zelinka - Kordula, Kocián. ŽK: Bogdaň, Bartošák, Žondra - Surynek, Siegl. ČR: 65. Surynek. Diváci: 862.
Hlučín: Václavík - Hrtánek, Pavlík, Cverna, Kašpar (60. Wludyka) - Bartl, Bogdaň, Motal (90. Štefek), Bartošák - Žondra, Železník (81. Mozol). Trenér: Bartl.
Třinec: Lipčák - Lisický, Kuděla, Hupka, Joukl - Malíř, Siegl, Hanus (83. Rehák), Ceplák - Surynek, Onyango. Trenér: Luhový.

Reklama