Hlavní obsah

Znojmo - Pardubice 1:1Pardubice remizovaly ve Znojmě a udržely neporazitelnost

Praha

Fotbalisté Pardubic v sedmém kole druhé ligy remizovali ve Znojmě 1:1 a společně s Táborskem zůstávají jako jediní bez porážky. Východočeši se o skóre posunuli na třetí místo tabulky, 11 bodů však má na kontě hned devět celků Fotbalové národní ligy. Nováček z Kolína se na sedmý pokus dočkal premiérového bodového zisku, poslední tým tabulky uhrál v Mostě remízu 1:1.

Článek

Obě branky na znojemském stadionu padly už v první desetiminutovce. Ve druhé minutě poslal domácí do vedení hlavou po rohu Hudec. O chvíli později ještě nevyrovnal Jeřábek, jehož penaltu zlikvidoval brankář Doleček. Pardubice pak ale přece jen skórovaly, když se v desáté minutě prosadil povedeným lobem Klátil.

Čtvrt hodiny před koncem mohl Znojmu vrátil vedení Lacko, ale jeho volej zastavilo břevno. Účastník minulé sezony nejvyšší soutěže potřetí za sebou nevyhrál.

Kolín, který v předchozích šesti kolech inkasoval 17 branek, se v Mostě dostal do vedení, když se v 67. minutě po individuální akci prosadil Hurka. Domácí měli více šancí, ale porážku odvrátili až tři minuty před koncem po Mlikově hlavičce. Čtrnáctý Most zůstává v sezoně bez domácího vítězství.

Fotbalová národní liga - 7. kolo:
Most - Kolín 1:1 (0:0)
Branky: 87. Mlika - 67. Hurka. Rozhodčí: Váňa - Pospíšil, Melichar. ŽK: Olejník, Avdič - Klapka, Hurka, Frimmel.
Most: Divkovič - Avdič, Olejník, Běloušek - Řehák (64. Santos), Kurtaj, Jan Procházka (40. Schůt), Veselinovič - Mlika, Jiří Procházka, Surynek (61. Mandula). Trenér: Raszyk.
Kolín: Pechatý - Šimkovský, Biško, Janec, Petrášek - Jelínek, Klapka (80. Kučera), Hurka (89. Bláha), Macháček - Jurečka, Svátek (64. Frimmel). Trenér: Veselý.
Znojmo - Pardubice 1:1 (1:1)
Branky: 2. Hudec - 10. Klátil. Rozhodčí: Lerch - Blažej, Černý. ŽK: Hudec, Okleštěk - Fousek. Diváci: 500.
Zmojmo: Doleček - Hříbek, Hudec, Jonov (46. Ledecký), Odehnal (57. Stáňa) - Kovačič, Buchta, Lacko - Helísek, Okleštěk, Pázler (87. Hrazdílek). Trenér: Machala.
Pardubice: Frydrych - V. Karkda, Vencl, Bederka, Vondra - M. Hašek ml., Kudrna, Jeřábek, Fousek (76. Záviška) - Fusek, Klátil (64. Nečas). Trenér: M. Hašek st.

Reklama

Související témata: