Hlavní obsah

Sokolov - Zlín 0:2Zlín je po čtvrté výhře v řadě na druhé příčce tabulky

Praha

Fotbalisté Zlína vyhráli ve 20. kole druhé ligy v Sokolově 2:0 a po čtvrtém vítězství za sebou se minimálně do neděle posunuli na druhé místo v tabulce. Domácí naopak promarnili šanci dotáhnout se na čelo stejně jako Viktoria Žižkov, která remizovala 1:1 v Karviné.

Článek

Zlín za výhrou nasměroval v 15. minutě Bartolomeu, druhou branku přidal v nastavení Poznar. Sokolov měl šance především v prvním poločase, ale když ani jednu z nich neproměnil, udrželi hosté potřetí za sebou čisté konto. A vyhráli i ve čtvrtém jarním zápase.

Žižkov v Karviné vedl od 64. minuty, kdy se trefil Podrazký. Domácím se podařilo v závěru vyrovnat, když penaltu po Součkově faulu na Juřenu využil Urgela. Karviná ani na čtvrtý pokus na jaře nevyhrála (3 remízy, 1 prohra) a o moc lépe na tom není ani Viktoria (1 výhra, 2 remízy a 1 prohra).

Zlín se posunul na druhé místo tabulky s dvoubodovým náskokem před třetím Varnsdorfem, který v neděli nastoupí proti poslednímu Kolínu. Na vedoucí Olomouc, jenž má rovněž k dobru zápas s Třincem, ztrácí bodů šest. Pátý Žižkov zaostává za Zlínem o tři body a šestý Sokolov je zpět o další dva body.

20. kolo druhé fotbalové ligy
Sokolov - Zlín 0:2 (0:1)
Branky: 15. Bartolomeu, 90.+1 Poznar. Rozhodčí: Adámková - Caletka, Antoníček. ŽK: Machek, Šamánek, Hofmann, Kosak - Živulič, Bartolomeu. Diváci: 720.
Sokolov: Belaň - Dřížďal, Vondráček, Hofmann, Urma - Čada, Machek - Vaněček (85. Benda), Přeučil (Dvořák II.), Kosak - Šamánek. Trenér: Šmejkal.
Zlín: Dostál - Pazdera, Hájek, Hubáček, Matějov - Kopečný (79. Chmelo), Holík (72. Motal), Živulič, Bartolomeu - Železník (77. Kraut), Poznar. Trenér: Páník.
Karviná - Viktoria Žižkov 1:1 (0:0)
Branky: 90. Urgela z pen. - 64. Podrazký. Rozhodčí: Machálek - J. Paták, Pelikán. ŽK: Trousil, Castanier - Bazal, Souček. Diváci: 712.
Karviná: Lipčák - Růžička, Trousil, Janíček, Eismann - Kubista (70. Juřena), Daníček - Hatok, Urgela, Limanovský (80. Castanier) - Komenda (65. Tarczal). Trenér: Weber.
Žižkov: Holý - Dressler, Hovorka, Souček, Bartošák (75. Vondra) - Bazal (82. Reiter) - Súkenník, Podrazký (90. Mysliveček), Folprecht, Voltr - Marek. Trenér: Trpišovský.
Frýdek-Místek - Pardubice 2:1 (0:1)
Branky: 70. Jurišič, 83. Literák - 10. Záviška. Rozhodčí: Houdek - Kubr, Fišer. ŽK: Mehremič - Kakrda, Kopřiva. Diváci: 1270.
Frýdek-Místek: Prepsl - Ilko, Žídek, Literák, Mehremič - Zapalač, Vašenda, Vaněk (82. Ďuriška), Talián - Matúš (31. Jurišič), Staško (87. Coufal). Trenér: Orel.
Pardubice: Frydrych - Bederka, Pospíšil, Kopřiva, Kakrda - Řezníček (86. Fikejz), Pánek (74. Vencl), Kudrna, Záviška - Fusek, Petráček (57. Petráň). Trenér: Míchal.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.