Hlavní obsah

Olomouc B - Frýdek-Místek 1:0Trápení fotbalistů Frýdku-Místku pokračuje. Nevyhráli ani na šestý pokus

Praha

Ani na pošesté fotbalisté Frýdku-Místku nebodovali v Národní lize a zůstávají nadále poslední. V neděli podlehli rezervě Sigmy Olomouc 0:1. Jedinou branku vstřelil v 73. minutě Kalvach.

Článek

Frýdek-Místek přitom nevstoupil do zápasu špatně a vypracoval si několik šancí. Jenže Ižvolt, Vykočil i Stratil ukázali, proč mají hosté s jedním vstřeleným gólem v dosavadním průběhu soutěže nejhorší útok. O výhře domácích nakonec rozhodl po rychlém protiútoku v 72. minutě Kalvach.

Olomouc si tak připsala nejen cenné body, ale také teprve druhé vítězství v sezoně. Frýdek-Místek prohrál páté z šesti dosavadních utkání a spolu s Varnsdorfem a Vlašimí stále čeká na první výhru.

7. kolo druhé fotbalové ligy:
Olomouc B - Frýdek-Místek 1:0 (0:0)
Branka: 73. Kalvach. Rozhodčí: Marek - Antoníček, Kotalík. ŽK: Svozil - Štěrba, Krišto.
Olomouc B: Spurný - Texl, Svozil, Štěrba, Jemelka - Hladík (61. Hýbl), P. Ševčík, Habusta, Kalvach, Falta (89. O. Ševčík) - Chorý (84. Rolinc). Trenér: Chromý.
Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Jarabica, Mehremič, Ďuriška - Bello, Ujlaky (58. Zapalač), Ižvolt (77. Hykel), Krišto - Stratil (61. Silva Dos Anjos), Vyskočil. Trenér: Radványi.

Reklama

Související témata: