Hlavní obsah

Ostrava - Třinec 2:1Ostrava po obratu porazila ve druhé lize Třinec

Ostrava

Fotbalisté Ostravy otočili ve druhém kole druhé ligy slezské derby s Třincem a vyhráli 2:1. O vítězství Baníku, který v minulém ročníku sestoupil z nejvyšší soutěže, rozhodli v závěrečných jedenácti minutách Tomáš Mičola s Lubomírem Urgelou.

Článek

Ostrava, která v prvním kole remizovala se Znojmem, prohrávala doma s Třincem od páté minuty po brance Motyčky. Když už to vypadalo, že téměř pět tisíc fanoušků Baníku uvidí další ztrátu, vyrovnal v 79. minutě Mičola a dvě minuty před koncem rozhodl o výhře domácích Urgela.

Ve druhém dnešním utkání si Ústí nad Labem poradilo 3:0 se Sokolovem. Všechny góly padly v prvním poločase, kdy se nejprve trefil Leibl a poté dvakrát Moulis. Po přestávce už se spíš bojovalo a oba celky dostaly po červené kartě. V 68. minutě se domácí Pícha ohnal po soupeři a byl vyloučen. Devět minut před koncem dostal druhou žlutou sokolovský obránce Dvořák.

2. kolo druhé fotbalové ligy:
Baník Ostrava - Třinec 2:1 (0:1)
Branky: 79. Mičola, 88. Urgela - 5. Motyčka. Rozhodčí: Pechanec - Caletka, Vysloužil. ŽK: Mičola - Vengřinek, Bedecs, Malcharek, Janoščín, Motyčka, Čelůstka. Diváci: 4757.
Ostrava: Vašek - Sus, Zápotočný, Pokorný, Hučko - Hlinka, Malý (57. Nerad), Lupták (84. Mondek), Mičola - Stáňa (57. Helešic), Urgela. Trenér: Petržela.
Třinec: Paleček - Vengřinek, Čelůstka, Bedecs, Janoščín - Ižvolt, Málek (58. Janošík), Malcharek, Motyčka, Krišto (71. Teplý) - Hošek (86. Dedič). Trenéři: Vašek a Zbončák.
Ústí nad Labem - Sokolov 3:0 (3:0)
Branky: 34. a 38. Moulis, 15. Leibl. Rozhodčí: Severýn - Vitner, Matějček. ŽK: Kateřiňák, Pouček, Zacharda - Dvořák II, Machek, Boček. ČK: 81. Dvořák II - 68. Pícha. Diváci: 748.
Ústí: Zacharda - Zeman, Zukič, Peterka, Šnirc (46. Pícha) - Miskovič, Jindráček (62. Výborný), Kateřiňák - Moulis, Pouček (86. Procházka), Leibl. Trenér: Skála.
Sokolov: Dvořák I - Mejdr, Vondráček, Ševčík, Dvořák II - Sadílek (38. Čihák), Machek, Medvěděv (76. Boček) - Glaser (84. Strada) - Přeučil, Provod. Trenér: Dreiseitl.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články