Hlavní obsah

Žižkov remizoval s Třincem a udržel domácí neporazitelnost

Praha

Fotbalisté Žižkova vstoupili do jarní části druhé ligy remízou 1:1 s Třincem. Viktoria udržela domácí neporazitelnost v sezoně a v tabulce jí nadále patří sedmé místo s dvanáctibodovým odstupem od postupových příček. Slezané jsou třináctí s osmibodovým náskokem od pásma sestupu.

Foto: Sport.cz

Martin Klán (vlevo) na archivním záběru.

Článek

Vzájemný duel na podzim skončil remízou 4:4, tentokrát se přestřelka neopakovala. Žižkov se ujal vedení po půlhodině hry zásluhou Dočekala, hosté ale za osm minut vyrovnali. Díky zaváhání domácí obrany po centru se o to postaral rovněž hlavou Motyčka. Po přestávce si oba celky vypracovaly několik slibných šancí, žádnou však nedokázaly proměnit.

Žižkov po remíze natáhl domácí neporazitelnost v probíhajícím ročníku na devět zápasů (5 výher, 4 remízy), zatímco Třinec ani na osmý pokus venku nezvítězil (4 remízy, 4 prohry).

17. kolo druhé fotbalové ligy:
Viktoria Žižkov - Třinec 1:1 (1:1)
Branky: 31. Dočekal - 39. Motyčka. Rozhodčí: Severýn - Melichar, Šimáček. ŽK: Krystan (Žižkov). Diváci: 1361.
Žižkov: Hrubeš - Egert, Švejdík, Pavlata, Hašek - Urbanec (87. Šandera), Krystan (74. Čapek), Podrazký, Engelmann (60. Jelínek) - Hurka, Dočekal. Trenér: Vavruška.
Třinec: Paleček - Janoščín, Bedecs, Motyčka, Reintam, Čelůstka (46. Šumbera) - Janošík, Ižvolt (87. Joukl), Krišto, Stříž - Vávra (46. Dedič). Trenér: Neček.

Reklama

Související témata: