Hlavní obsah

Černý doplatí na chybu proti Slavii, v odvetě bude chytat Robinson

LONDÝN

Chyba proti svému bývalému klubu v prvním zápase třetího kola Poháru UEFA může stát Radka Černého těžce vydobytou pozici v brance Tottenhamu. Trenér londýnského celku Juande Ramos se totiž nechal slyšet, že v domácí odvetě proti Slavii Praha je připraven dát šanci bývalé brankářské jedničce Paulu Robinsonovi. Píše o tom středeční vydání britského deníku The Daily Telegraph.

Článek

Osmadvacetiletý Robinson býval ještě donedávna v Tottenhamu hvězdou a nechyběl ani v kádru reprezentačního týmu Anglie, ale po neshodách s trenérem Ramosem dostal šanci náhradník Černý a nepustil ji. Jenže všechno zřejmě změnila minela Černého v zápase proti svému bývalému týmu minulou středu, kdy hrubě podcenil centr a Střihavka pohodlně snížil na konečných 1:2.

Ramos si důkladně prostudoval video ze zápasu Poháru UEFA, připomněl i chybu Černého při pohárovém zápasu s Manchesterem United, a pak se rozhodl, že český brankář proti Slavii podruhé nenastoupí. Robinson chytal naposledy v lednu a pokud si proti pražskému celku nic nepokazí, zřejmě bude v brance i ve finále Carling Cupu proti Chelsea tuto neděli.

Reklama

Související témata: