Hlavní obsah

Chcete vidět Liverpool na Spartě? Na Torrese a spol. si připravte až 3000 korun

PRAHA

Fotbalisté Sparty přivítají na Letné po delší době opravdu zvučného soupeře. V jarním osmifinále Evropské ligy se utkají s Liverpoolem a fanoušci českého mistra se na duel s věhlasným klubem už nemohou dočkat. Pokud ale budou chtít vidět Torrese, Gerrarda a spol. proti týmu trenéra Jozefa Chovance naživo, budou si muset sáhnout hlouběji do kapsy.

Foto: Michal Doležal, ČTK

Na záps Sparty s Liverpoolem fanoušci zaplatí minimálně 900 korun.

Článek

Nejlevnější běžná vstupenka bude totiž stát podle informací z oficiálních stránek Sparty 1500 korun, nejdražší lístek pak bude k mání za 3000 korun. Na utkání pochopitelně neplatí klubové permanentky, ale jejich majitelé si mohou koupit vstupenku na zápas za přijatelnější ceny.

Na vyhřívanou tribunu dostanou poloviční slevu, na ostatní tribuny pak 40% slevu. Vůbec nejlevnější lístek pro permanentkáře tak vyjde na 900 korun. Předprodej vstupenek bude zahájen v pondělí 24.1.2011 pouze pro majitele permanentek, volný doprodej lístků bude spuštěn od pondělí 7.2.

Sparta dále upozorňuje, že z bezpečnostních důvodů budou všechny vstupenky prodávány pouze na jméno a datum narození. Při prodeji vstupenky je podmínkou předložení občanského průkazu. U každého vchodu budou probíhat bezpečnostní kontroly. Pokud nebude jméno na vstupence odpovídat údajům na identifikačním průkazu, nebude držiteli vstupenky umožněn vstup na stadión.

Reklama

Související témata: