Hlavní obsah

Tottenham bude hrát Evropskou ligu s Wolfsbergem v Budapešti

Nyon

Fotbalisté Tottenhamu neodehrají úvodní zápas druhého kola Evropské ligy s Wolfsbergem v Rakousku. Místní úřady anglickému klubu zrušily výjimku z cestovních omezení a duel se příští týden uskuteční na neutrální půdě v Budapešti. Změnu dějiště potvrdila UEFA.

Foto: Neil Hall, ČTK/AP

Fotbalista Tottenhamu Harry Kane (vlevo) a Romaine Sawyers z West Bromwich Albion v utkání anglické Premier League. Ilustrační foto.

Článek

Na neutrální půdě absolvuje nadcházející zápasy evropských pohárů šest ze sedmi anglických týmů. Liverpool a Manchester City odehrají svá k osmifinálová utkání Ligy mistrů s Lipskem respektive Borussií Mönchengladbach rovněž v maďarské metropoli. Chelsea bude hrát v Bukurešti. Manchester United nastoupí k úvodnímu zápasu vyřazovací části Evropské ligy proti San Sebastianu v Turíně na stadionu Juventusu.

Arsenal sehraje na neutrálním hřišti oba zápasy druhého kola Evropské ligy s Benficou Lisabon. Úvodní utkání, v němž bude domácím týmem Benfica, se uskuteční ve čtvrtek 18. února na Olympijském stadionu v Římě. Odvetu o týden později bude hostit v Řecku stadion Olympiakosu Pireus.

Pouze Leicester má ve čtvrtek hrát se Slavií v Praze díky výjimce od českého ministerstva zdravotnictví. Odveta je na programu 25. února v Anglii.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články