Hlavní obsah

FANTASY: Sparta si na první body v Evropské lize bude muset počkat!

Dnes je na programu start poslední fotbalové soutěže, do které se můžete s Fantasy zapojit. Evropská liga má na programu první várku 24 zápasů. Můžeme se těšit na pořádnou porci zajímavých soubojů, ale i na jediného českého zástupce v Evropské lize. Sparta se představí v zápase proti Neapoli. Pojďme se nyní podívat na to, jak vypadá ideální sestava složena redakcí Fantasy.

Dnes se představí i jediný český zástupce v Evropské lize.

Článek
Fotogalerie

Fiorentina získala v minulé sezóně v bojích v základní skupině 16 bodů a v pohodě postoupila do další fáze. Sebrat všechny tři body budou bezesporu chtít domácí i v zápase proti Guingampu.

My věříme, že se jim to podaří a proto do sestavy putují hned tři zástupci tohoto celku. Branku bude hájit Neto, útoky soupeře bude eliminovat Alonso. Příležitost v útoku dáváme Gómezovi, který zatím sklízí ve svém působišti velkou dávku kritiky, my však věříme, že se v pohárovém zápase prosadí a na chvíli tak umlčí zástup svých kritiků.

Neapol domácí fanoušky nezklame

Na Spartu čeká na úvod Evropské ligy velmi těžký úkol. Porazit Neapol bude nelehký oříšek a my nevěříme, že se to Spartě podaří. Dáváme proto důvěru třem hráčům Neapole. V útoku se představí Lorenzo Insigne. Na jeho místě by za normálních okolností hrál Higuaín, ale jeho start je v ohrožení z důvodu zdravotních problémů. V obraně bude hrát Albiol a hru domácích bude tradičně režírovat Hamšík.

Do boje za obhajobou vítězství v Evropské lize vyrazí i Sevilla. Ta se momentálně nachází v dobré formě a trápící se Feyenoord by měla porazit. Velkou útočnou hrozbu představuje dvojice Vitolo - Bacca. Obranu pak vyztuží Pareja.

Reklama

Související témata: