Hlavní obsah

Benítez odmítl nabídku trénovat Real Madrid

LIVERPOOL

Španělský trenér Rafael Benítez mohl trénovat Real Madrid, ale nabídku španělského velkoklubu odmítl. Současný kouč anglického Liverpoolu, který se v Madridu narodil a vedl zde juniorský tým, to v úterý řekl novinářům.

Článek

"Řekl jsem Realu ne, i když mi nabízeli víc peněz než tady, i když by tam byly vyšší ambice. Madrid je mé rodiště, ale jsem tady šťastný a se vším spokojený," uvedl Benítez, jenž neupřesnil, kdy nabídka přišla.

Real pod vedením italského kouče Fabia Capella vypadl v osmifinále Ligy mistrů a ve španělské lize se pohybuje na třetí příčce, takže mu hrozí, že opět zůstane bez jakékoliv trofeje.

Beníteze nabídka ambiciózního klubu nezlákala také proto, že Liverpool koupili Američané Tom Hicks a George Gillette, kteří chtějí do anglického celku investovat. "Věřím, že můžeme získat další trofeje. Moje rodina je tady šťastná, já taky a máme pocit, že budoucnost klubu bude úžasná," komentoval Benítez situaci v Liverpoolu. Ten v roce 2005 vyhrál Ligu mistrů a v elitní evropské klubové soutěži je zatím ve hře i letos, kdy ho čeká semifinále s londýnskou Chelsea.

Reklama

Související témata: